Warning: Creating default object from empty value in /home/arpathu1/public_html/plugins/system/helix/core/wp_shortcodes.php on line 97
kertészeti gépbeszerzés támogatása

Kertészet korszerűsítése- kertészeti gépbeszerzés támogatása

Kertészet korszerűsítése- kertészeti gépbeszerzés támogatása
Kedvezményezett: Árpád-Masterplant Kft.
Projekt címe: Árpád-Masterplant Kft.- gépbeszerzés               
szerződött támogatás összege: 8 016 436 Ft.
támogatás mértéke: 50%
Projekt azonosítója: 1826785735
Projekt befejezése: 2018.07.31.Cégünk 2017. február 6-án adta be támogatási kérelmét a Széchenyi 2020 fejlesztési program operatív Vidékfejlesztési Program keretében kiírt „Kertészet korszerűsítése-kertészeti gépbeszerzés támogatásra. A felhívás kódszáma: VP2-4.1.3.5-16. A támogatás Magyarország Kormánya és az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap együttesen biztosítja. A támogatói okiratot 2017. december 19-én hagyta jóvá a Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága. Támogatói okirat iratazonosító száma: 1909118377.
A projekt keretén belül beszerzésre került 10db BENOMIC STAR elektromos művelő kocsi, ami a növényházi tevékenység végzéséhez (zöldmunkák, szedés) szükséges eszköz. A beruházás során a gazdaság üzemméretéhez illeszkedő kapacitású, fenntartható módon üzemeltethető, a szegmensben található legjobb ár-érték arányú kivitelt kívántuk beszerezni. A legjobb ajánlatot a Brinkman Hungary Kft. adta. Az eszköz európai  gyártású, megfelel az EU minőségi és környezetvédelmi előírásainak, illetve szabványainak, alkatrész ellátottsága jó, használata nem igényel hosszabb időtartamú betanítást.
Az eszköz dupla hidraulikus ollóval, hidraulikus kiemelő kerékkel rendelkezik, platform magassága 53-300cm, védő korláttal van ellátva. A kezelő felület a platformon található. A gépek megvásárlása tavasszal megtörtént A gépeket Szegváron a Külterület 0164/34 helyrajziszámon szintén pályázat keretében épült 20440 m2 alapterületű, a kor követelményeinek megfelelő 5,5 méteres vápamagasságú, 8 méteres hajószélességű hidrokultúrás növénytermesztési célú Venlo típusú üvegházban fogjuk használni. Az üvegház a hazánkban is elterjedt legmodernebb, magas színvonalú technológiák beépítésével került megépítésre a maximalizálható termésmennyiség érdekében.

BENOMIC STAR elektromos művelőkocsi